středa 23. března 2011

--24.3-- COCO CHANEL


Tak lidičky! Dlouho jsem přemýšlela o čem bych mohla psát...
Myslím, že by vás zajímali slavní modní návrháři z celého světa. (teda mě ano) 
První jsme si vybrala značku Chanel, protože se mi opravdu moc líbí...Myslím, že pro každého, je Chanel "přepich" a jen tak si o nikdo dovolit nemůžeme. To by - jsme museli být milionáři. Chanel to má až moc předražené a to je myslím názor skoro všech :-), ale přesto prodává nádherné kousky, které se nosí po celém světě a zaručí vám sto procent kvality a nádherného a jedinečného stylu. No a teď už konečně něco k té historii.

Kde se vzala - tu se vzala:
Francouzka Gabriel Chanel vyrůstala od svých 12 let v sirotčinci, a pak studovala v klášterní škole.( To jí teda opravdu nezávidím.) Později začala zpívat v nočních klubech, podnicích a hlavně se projevila jako schopná švadlena. A takhle to všechno začalo... Díky náhodnému setkání a bohatým podnikatelem se dostala do vyšší společnosti, ale její roztomilá přezdívka Coco (podle jedné z barových písní) jí zůstala. V začátcích si otevřela obchod s klobouky (Jéé, moje prababička byla taky kloboučnice.), potom přidala sportovní oblečení a její kariéra se tím naplno rozběhla...


Její úspěchy:
Ve svém první salonku překvapila hlavně svými košilovými šaty, stvořila slavné "malé černé" (které máš určitě i ty) a zavedla do módy sportovní oblečení. Doslova dobyla svět parfémem Chanel No. 5 (Strašně bych si ho chtěla koupit!!) Vůně patří mezi deset nejprodávanějších ve Francii i na světě. Samotná Coco byla nazvána královna módy a tala se jedním z nejslavnějších návrhářů 20. století.

A proč to všichni chceme?:
Každý kousek je zárukou kvality, luxusu a originálního stylu. Coco chtěla aby se každá žena cítila krásná...
Přestože vyšla z chudých poměrů, díky své povaze, tvořivosti a touze po nezávislosti se dokázala vyšvihnout mezi módní elitu.

Kdo to nosí:
Značku si oblíbila Kristen Steward,Emma Watson nebo Blake Lively.
 A nesmrtelný výrok slavné (mé nejoblíbenější) herečky Merilyn Monroe, že chodí spát oblečena pouze do Chanelu No. 5.

Něco málo ze zákulisí...Chanel kolekce jaro 2011



První část...miluji Chanel přehlídky - jsou ták originální.


2. část



Mějte se
klarrik

Žádné komentáře: